Dag 16 – Din första kyss

*djupt andetag*
Jag har aldrig kysst någon.

Derp

Jag är ett dumt derp.
Jag avskyr att vara sjuk.
Francis har tråkigt.


Dag 15 – Dina drömmar

Mina drömmar...
Den första tanken som kommer upp i min hjärna är, om det är de drömmar jag drömmer på natten, mina dagdrömmar, eller mina framtidsdrömmar? Eftersom jag hitintills inte kommit på det, berättar jag lite om varje...

Jag drömmer ganska ofta när jag sover, och som jag ser det har jag vanligtvis tre olika sorters drömmar;
Randomdrömmar; den vanligaste sorten, vissa tror att hjärnan processerar ihop det man upplevt under dagen, men jag tror inte att det bara är det.
Önskedrömmar; De både härligaste och hemskaste drömmarna, (detta är också kategorin där de flesta mardrömmarna hamnar, som icke-önskedrömmar) När jag var extremt inne på Harry Potter, till exempel, drömde jag mycket om Draco Malfoy. Det var helt underbart, ända tills man vaknade.
Sanndrömmar; Det händer att jag drömmer sanndrömmar, och jag tror nästan alla gör det någon gång. Det här är absolut de mest intressanta drömmarna, och påminner på något sätt om deja vu.

När jag dagdrömmer är det ofta som önskedrömmar, bara att man oftast konstruerar dem själv. Eftersom de är väldigt personliga så drar jag inte upp några exempel, men det handlar oftast om något som jag är väldigt intresserad av just för tillfället.

Mina framtidsdrömmar har jag knappt vågat tänka på ännu, det känns som om livet rusar fram så otroligt snabbt att man inte hinner stanna upp och tänka. När jag var liten ville jag bli veterinär, nu går jag första året på bild- och formprogrammet på gymnasiet, och har en miljon ideér om vad jag vill göra. Serietecknare har legat långt upp på listan, men både designer och arkitekt kryper uppåt, och jag känner mig ganska villrådig med allt. Så sent som igår fick vi våra val inför andra året, och jag... vet inte.
Jag vill bli lycklig.

RSS 2.0